El Pessebre Vivent assoleix els 1.800 espectadors en la segona edició

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb 120 actors i 1.800 espectadors, diumenge es va acomiadar el Pessebre Vivent d´Escaldes-Engordany. Ho ha fet amb 6 representacions amb un ple de públic.

El Pessebre Vivent es va recuperar l´any passat i aquest any s´ha consolidat a la parròquia amb més de 300 persones per representació. Ningú es va voler perdre l´oportunitat de veure amb els seus propis ulls una tradició recuperada després d´un parèntesi excessiu de més de mig segle. El cònsol menor, Marc Calvet, n'ha fet una valoració positiva i ha destacat que en aquesta edició s'ha fet una actuació més i ha agraït la feina dels 120 actors "que treballen de manera altruïsta".

Més de 20 persones del comú d'Esclades han col·laborat en el muntatge i desmuntatge dels decorats per fer que aquest espectacle sigui possible. Sota la direcció d´Irina Robles els personatges travessen per la història, en diversos escenaris, acompanyats de música en directe i noves escenes. També s'han inclós millores per a la visibilitat de l'espectacor, com la reducció de l'espai i els escenaris en alçada, ha indicat Calvet.

El repte pel proper equip, donar continuïtat a aquesta tradició ideada per Esteve Albert i repetir l'èxit d'enguany.

Informa: Hèctor Romance Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.