El postgrau en turisme de muntanya de l'UdA es posarà en marxa amb 15 estudiants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Universitat d´Andorra disposarà de vuit beques pels estudiants que vulguin complementar o finalitzar la formació a l´Institut d´Estudis Tecnològics de Pequín. D´altra banda el curs vinent es posarà en marxa el postgrau en gestió de destinacions de turisme de muntanya

Entre les novetats que oferirà la universitat figura el postgrau en turisme de muntanya per al curs vinent que arrencarà amb 15 estudiants. Uns estudis que disposen del suport de l´OMT. Aquesta és una de les apostes fermes de la universitat per la internacionalització. El rector de la Universitat, Miquel Nicolau, afirma que "per fer formació continuada sostenible en el temps o anem a buscar públic internacional o es fa una o dues edicions i s'acaba el públic local". Afegeix que "podem crear continguts competitiius com els que estem fent ara i que siguin referents fora". L'objeciu és "atreure un 80-90% d'estudiants internacionalment".

Miquel Nicolau, que ha comparegut davant la comissió legislativa d´Educació, ha anunciat que la Universitat d´Andorra disposarà de vuit beques pels estudiants que vulguin complementar o finalitzar la formació a l´Institut d´Estudis Tecnològics de Pequí. Tres d´aquestes places són per a estudiants de segon cicle o doctorat, mentre que la resta són beques de mobilitat semestral, és a dir, per fer estades durant un o dos semestres.

Per potenciar la branca de recerca la universitat convocarà el curs vinent un lloc de becari doctorat, que ajudi els estudiants que preparen les tesis doctorals i que alhora també tindrà tasques docents. Miquel Nicolau aposta per trobar fonts de recursos en programes internacionals per millorar aquesta àrea.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.