El Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp es planteja obrir-se a tot Catalunya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Premi de narrativa fantàstica i de terror es planteja obrir-se al conjunt de Catalunya vist l´èxit de convocatòria que ha resultat la inclusió de l´Alt Urgell i la Cerdanya. En la setena edició s´hi han presentat una vuitantena de propostes entre relats i curtmetratges. Entre el jurat hi ha la premi Ramon Llull, Care Santos.
La història es repeteix. Una noia assassinada i la llegenda d´un joves desapareguts a l´església d´Encamp on hi havia hagut un manicomi.

"Mai provoquis" és un dels quatre curtmetratges presentats a la setena edició dels Premis de de narrativa fantàstica i de terror.

Històries on irrompen fets inesperats, sobrenaturals o contradictoris amb la realitat del lector o l´espectador com els pallassos assassins o casos per a la policia de vessant psicològic.

Aquest any la participació als guardons s´ha obert a l´Alt Urgell i la Cerdanya d´on s´han rebut 8 propostes literàries, un bon principi que fa plantejar al comú d´Encamp la possibilitat d´ampliar la participació a la resta de Catalunya.

Per categories en aquesta ocasió s´han rebut 39 originals en l´apartat d´adults, 26 en el de joves i 2 en el d´infants.

Totes les obres es troben publicades al web i a les xarxes socials del comú d’Encamp per poder-les puntuar. Aquestes puntuacions es tindran en compte en el vot final del jurat format per Rubio i la premi Ramon Llull 2014, Care Santos.

El lliurament de premis es farà el 15 de novembre a la Biblioteca d’Encamp.

Informa: Rosa Alberch Imatges: Comú d'Encamp
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.