El propietari del reconegut celler Vega Sicilia promociona la seva marca al país
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
El propietari d'un dels cellers més reconeguts d'Espanya, com és Vega Sicilia ha visitat aquesta tarda Andorra per promocionar la marca, a més la visita ha anat acompanyada d'un maridatge amb gastronomia de xefs del país.
Pablo Álvarez ha participat en el tast i maridatge que començava a les vuit del vespre, amb prop de 80 assistents, per tal de gaudir de la diversitat de personalitats dels diferents vins, acompanyats de la creació dels vuit xefs del país.
Aquest vi prové de la denominació d'origen de Ribera del Duero, a Valladolid, tot i que també hi trobem altres categories a diferents indrets d'Espanya i fins i tot en altres països.
Informa: Joel Romero Imatge: Albert Refart
Aquest vi prové de la denominació d'origen de Ribera del Duero, a Valladolid, tot i que també hi trobem altres categories a diferents indrets d'Espanya i fins i tot en altres països.
Informa: Joel Romero Imatge: Albert Refart