El PS demana al Govern pel procediment de la CASS per reclamar els deutes arran de queixes d'usuaris

Els consellers socialdemòcrates del grup mixt volen saber quin és el procediment global que utilitza la CASS per reclamar els deutes pendents als administrats. Asseguren que hi ha hagut diverses queixes d'usuaris que lamenten que se'ls avisi amb molt de retard, fet que comporta recàrrecs importants.

La consellera Rosa Gili ha fet arribar la pregunta a sindicatura, que el Govern haurà de contestar de manera escrita. Gili assegura que la parapública té l'obligació d'avisar de la manera més diligent possible els infractors i indica que tota institució pública ha de considerar que els seus administrats obren de bona fe.

També indica que les persones que realitzen activitats per compte propi és un dels col·lectius que més es queixa. Els consellers socialdemòcrates també han tramitat l´esmena a la totalitat que han presentat a la llei del pressupost del 2016.

Informa: Anna Pifarré

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.