El PS demana al Govern proves de l'expedient per les irregularitats al SAAS

Rosa Gili, consellera general del PS, ha presentat a Sindicatura una demanda d'informació relativa a la investigació que el Govern ha tirat endavant per aclarir les irregularitats detectades pel Tribunal de Comptes en la gestió del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària.

La parlamentària socialdemòcrata demana que se li enviï el certificat de l'acord de l'executiu on es va decidir incoar l'expedient que va anunciar el cap de Govern al ple del Consell General. També reclama una còpia de "totes les missives i comunicacions intercanviades" entre l'executiu i el SAAS per a l'elaboració de l'informe d'intervenció de l'entitat pels anys 2013 i 2014. Finalment, vol una còpia de la totalitat de l'expedient incoat i d'un informe que un jurista extern contractat pel Govern hauria elaborat.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.