El PS insta DA a permetre el debat sobre la rebaixa de la nacionalitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dijous es vota la presa en consideració de la proposició de llei sobre la rebaixa de la nacionalitat de 20 a 10 anys. El PS ha convidat a votar-hi a favor a DA si realment creu que és factible. És una resposta al retret que van fer els demòcrates que consideren que el text s´hauria d´haver treballat al Consell.

Aquest dijous, a partir de les quatre de la tarda, comença una sessió de Consell en què s´ha de votar la presa en consideració de la proposició de llei del PS que preveu la reducció de 20 a 10 anys de residència per obtenir la nacionalitat.

El PS preveu comptar amb els vots d´SDP, però ignora què passarà amb Liberals i Demòcrates. Però avisa que aquesta podria ser una bona ocasió per demostrar la voluntat de Demòcrates, que va retreure a la formació no haver treballat la proposta al Consell: "El que hem de fer és votar la presa en consideració. Això permetrà que en comissió del Consell General es pugui parlar si la reducció a de ser a 10 o 15 anys. Si voten en contra aquest dijous, el que estan fent és votar en contra el debat, diguin el que diguin." ha declarat el primer secretari del PS en roda de premsa.

Rios també ha sortit al pas d´aquells que qualifiquen la mesura d´electoralista, dient que els consellers de les diverses forces coneixien la intenció d´aquesta proposta que van anunciar al juny.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Robert Querol Locució: Sònia Matute

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.