El PS porta al Consell la "negativa" de Martí a donar informació sobre PwC

El conseller del Partit Socialdemòcrata i president del grup mixt, Pere López, ha tramitat una pregunta urgent al Govern que haurà de ser resposta el proper dijous, durant la sessió de control al Consell General. López demana a Antoni Martí per què “ha faltat a la seva paraula davant la Junta de Presidents” i no ha tramès la informació sobre el cas BPA.

Concretament, en relació amb els contractes i l’encàrrec fet a l’auditora PricewaterhouseCoopers per a la revisió dels comptes de BPA. López recorda que Martí va prendre el compromís d’enviar la informació sobre l’afer que se li demanés des del Consell General i que, en cas que aquesta estigués en mans d’entitats com l’INAF, la UIF o l’AREB, se’ls enviaria una carta per reclamar-la i es passaria als parlamentaris la resposta.

López diu que Martí no ha complert el compromís i ho qualifica de "burla a les institucions del país i al conjunt del Consell General”.

Informa: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.