El PS veu difícil un pacte amb SDP i no es presentarà a la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El PS no veu possible, a dia d´avui, un pacte electoral per les eleccions comunals amb SDP. David Rios, primer secretari socialdemòcrata, afirma que encara no coneixen el programa electoral d'SDP. Rios assegura també que el PS no estarà present a la Massana a demanda dels Verds ja que en aquesta parròquia els ecologistes aposten per la majoria comunal. Els socialdemòcrates ho han acceptat perquè volen reeditar la coalició Junts amb els Verds i Iniciativa Ciutadana a totes les parròquies possibles.

El pacte del PS amb Socialdemocràcia i Progrés no és possible. Segons David Rios, primer secretari de la formació, el problema principal no és que el PS vulgui que les sigles dels partits estiguin en les candidatures. És que en les diverses reunions que han mantingut amb SDP no s'ha parlat de programa i volen conèixer-lo: "Les sigles per a nosaltres és un tema secundari, a nosaltres el que ens preocupa és el programa. De totes les reunions que s’han mantingut fins ara amb SPD en cap moment s’ha parlat de programa ni de persones. Per tant, el PS no pot formar part d’una plataforma que no no sabem quins objectius té, ni quins són els elements claus de la seva política." ha manifestat Rios en roda de premsa aquest dimarts.

Rios ha afegit que volen reeditar la coalició Junts amb els Verds i Iniciativa Ciutadana a tantes parròquies com es pugui. Per aquest motiu, no es presentaran a la Massana ja que els Verds tenen un militant a la candidatura de Ciutadans Compromesos i no volen competir-hi.

També ha dit que veu poc probable que hi pugui haver membres del PS en una candidatura a Canillo i que encara no hi ha res tancat a Sant Julià.

Informa: Pere Moliné Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.