El reportatge sobre parkour amb Leo Urban, el més vist a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Arriba l'hora de repassar les notícies més vistes al web d'Andorra Difusió els darrers dies. Totes corresponen al cap de setmana i van escalar a la primera posició després de poques hores de ser publicades.

Fa pocs dies el freeruner Leo Urban va assolir tot un rècord d'alçada: el salt del Fènix. Es tracta de la maniobra més perillosa feta fins al moment al país i també de les més espectaculars al món del parkour. Urban té molts anys d'experiència i pertany també al col·lectiu Hit the Road.

La tirolina de Grandvalira, al sector del Family Park de Canillo, és un gran atractiu per a les famílies. És un viatge per més de mig quilòmetre de cable a uns 40 metres d'alçada. És apta per a persones de 40 a 100kg i es pot assolir una velocitat màxima de 80km/h. En el dia del reportatge entre els usuaris hi vam trobar la coneguda actriu Natalia Verbeke.

I tanca el rànquing la possibilitat de viure de forma subvencionada a Malmö, Suècia. El país ha obert una campanya de micromecenatge perquè hi visquin persones de tot el món. L'oferta inclou un lloc de treball, habitatge, el desplaçament i altres despeses. Als suecs els queda un any per arribar al milió d'euros recaptats i fer possible aquest somni.

Informa: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.