El Roc del Quer: un mirador de 500 metres d’altura únic al Pirineu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, creu que el mirador del Roc del Quer serà un revulsiu que farà que els turistes visitin la parròquia per gaudir-ne. Mandicó recorda que la plataforma, amb una caiguda de 500 metres d'altura, serà única al Pirineu. Les obres van a bon ritme i, per tant, es podrà inaugurar al juny.

El treballs de construcció del mirador del Roc del Quer van a bon ritme de manera que la nova atracció turística es podrà inaugurar al juny. La infraestructura constarà d'una plataforma de 20 metres de longitud, 12 dels quals estan en suspensió. La caiguda al buit serà de 500 metres d'altura. Unes característiques que el cònsol major, Josep Mandicó, creu que faran que els turistes visitin Canillo perquè "no és un simple mirador, havia de ser algo que impactés".

El mirador serà únic al Pirineu. N'hi ha d'altres als Alps, però no tenen la mateixa altura. A més, s'embellirà tot l'entorn sense crear una gran impacte visual. Mandicó preveu que "serà impressionant" i aquesta era la idea que buscaven.

El mirador del Roc del Quer tindrà un cost de 400.000 euros. Al matí estarà vigilat i a la nit romandrà tancat.

Informa: Ana Alamán Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.