El Saló de la Infància vol arribar a les 8.000 persones

El comú d'Encamp vol superar la xifra de 6.500 visitants que el Saló de la Infància i de la Joventut a Encamp i el Pas de la Casa va assolir l'any passat i vol arribar als 8.000. Un esdeveniment consolidat que encetarà la 24a edició a partir del 27 de desembre i fins a l'1 de gener a Encamp i del 3 al 5 de gener al Pas de la Casa.

El Saló de la Infància torna amb força i ho fa amb un programa ple d'activitats i espectacles lúdics, d´aventura i treballs manuals destinats als infants i joves de 2 a 18 anys. Entre les activitats hi haurà diàriament campionats de videojocs i competicions de futbol. En l´apartat de simuladors hi haurà un de Moto GP, de vol i de conducció F1, moto d´aigua i surf.

A la primera planta del Complex hi haurà la zona de ludoteca per als més petits, amb un trenet infantil, un circuit de psicomotricitat i la casa de Mickey Mouse. Les piscines acolliran activitats amb tobogans i barques i a la sala polivalent de la tercera planta hi haurà un circuit de cars i una llançadora humana.

Els plats forts seran el roller ball i el running ball que es desenvoluparan al camp de futbol. Pel que fa a les activitats a l´exterior del complex, hi haurà un circuit d´aventura amb diferents murs d´escalada entre els quals destaca un de Spiderman.

L´entrada de dia tindrà un cost de quatre euros i els abonaments de sis dies per a Encamp valdran catorze euros. Pel que fa al Pas de la Casa, el preu de l´entrada de dia també serà de quatre euros i la de tres dies tindrà un cost de set.

Informa: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.