El Saló del Videojoc tanca la setena edició amb xifra rècord de 7.000 visitants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Saló del Videojoc tanca les seves portes una edició més, amb una gran participació que ha arribat a prop dels 7.000 visitants al llarg d'aquestes tres jornades. El darrer dia ha acollit les finals dels diferents tornejos disputats ahir.

L'èxit de l'edició d'enguany, amb prop de 7.000 assistents ha provocat que Andorra Telecom es plantegi realitzar accions conjuntes amb Andorra Turisme, per tal d'incrementar el nombre de turistes en futures edicions veient la bona acceptació els darrers anys.

Enguany les principals novetats han estat la robòtica de la mà del robot Nao, un petit convidat que ha fet gaudir els més petits. A més, l'arribada de dos dels youtubers més importants d'Espanya va ser l'acte més multitudinari i Andorra Telecom no descarta realitzar més accions amb ells.

Els nens i nenes s'acomiaden un any més d'una de les activitats més multitudinàries del país. La passió pels videojocs cada cop s'estén més a casa nostra i amb ella, la competitivitat, per això avui s'han disputat les finals dels diferents tornejos del Saló i els respectius premis.

Informa: Joel Romero Imatges: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.