El Sax Fest ampliarà la participació i les activitats al carrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Sax Fest tornarà per Setmana Santa a Andorra la Vella amb un nombre més alt de participants i noves i atractives activitats al carrer, com ara un concurs de grups. El festival, que obre enguany la participació a 80 saxofonistes, està considerat el cinquè més important del món. El seu creador, Efrem Roca, el vol portar al primer lloc en tres anys.

El Sax Fest es celebrarà entre el 26 de març i el 2 d'abril. Enguany la participació serà més elevada ja la inscripció s'obre per a 80 músics. El programa comptarà de nou amb dos concursos oficials, per a solistes i quartets, concerts al carrer, activitats obertes a tothom i una novetat destacable. Un concurs de grups de carrer que tot dissabte inundaran l'avinguda Meritxell. L'organitzador del Sax Fest, Efrem Roca, avança que serà "molt vistós perquè serpa el dissabte de Setmana Santa, quan els carreres estaran plens". Vol demostrar "que l'avinguda Meritxell fa propostes interessants i que es vegi que és una zona amb moviment musical i turístic". Els grups aniran caminant pel carrer durant 30 minuts mentre interactuen amb els comerços i vianants.

El festival està considerat actualment el cinquè del món. Roca però el vol portar a dalt de tot en dos anys i convertir-lo en el centre del món saxofonístic.

Roca ha destacat la importància d'obrir amb temps les inscripcions ja que les obres que presenten els saxofoninstes requereixen molta preparació. El cònsol major d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha destacat la importància de l'esdeveniment per la parròquia pel retorn econòmic que genera, de més de 150.000 euros.

Informa: Ana Alamán Imatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.