El sector hoteler recupera les xifres d'ocupació prèvies a la crisi ecomòmica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sector hoteler tancarà el juliol amb un nivell d'ocupació superior al dels últims anys tornant a la tendència prèvia a la crisi econòmica. Pel que fa a les previsions d'agost, la patronal augura també una ocupació per sobre de la mitjana dels últims estius

El sector hoteler tancarà el juliol amb una ocupació d'entre el 70 i el 75%. Un resultat positiu, perquè se supera la tendència dels últims anys i es recupera també uns valors previs a la crisi econòmica.

Mentre que la taxa d'ocupació l'agost del 2008 se situava al voltant del 52%, les expectatives per aquest any estan en el 75-80%. El secretari de la Unió Hotelera, Manel Ara, atribueix el canvi a "esdeveniments com el Cirque du Soleil i el Tour de França, i la promoció que s'està fent a l'exterior".

Segons Ara, esdeveniments com aquests han portat al Principat un turisme més familiar "que ha vingut a conèixer una altra vessant del país, no només la de neu i compres, sinó la de natura i esport". "A poc a poc el perfil ha anat canviant", assegura.

La patronal creu que aquest 2016 es tancarà amb una taxa d'ocupació superior a la dels últims anys. Un fet que s'ha aconseguit amb el treball en comú dels diferents hotels per aconseguir preus més competitius i una promoció exterior més efectiva.

Informa: Marc Guadilla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.