El taller intergeneracional amb peces Lego, el més vist a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cop d'ull a les notícies més vistes a www.andorradifusio.ad la darrera setmana. Una activitat entre nens i pedres, el TIM bàsquet i l'Alhoha Vivand ocupen les primeres posicions.

Els nens de l'escola Janer i padrins del Cedre van realitzar una activitat creativa i atemporal basada en una exposició fotogràfica sobre els Lego. Una activitat intergeneracional que ha permès als infants i padrins fer figures i formes, per tal d'aconseguir una estona de lleure.

La segona notícia més vista d'aquesta setmana és esportiva. En aquest cas, l'èxit de participació en la novena edició del Torneig TIM bàsquet dels Pirineus aconsegueix la medalla de plata. Més de 1.400 nens i 136 equips s'han donat cita al país per gaudir d'un cap de setmana bàsquet.

I per últim completa el podi Hawaii o, en aquest cas, Alhoha Vivand, la sisena edició de Vivand que ha traslladat Escaldes Engordany a Hawaii per un dia. Simuladors, actuacions i les constants referències a aquesta cultura van apropar l'illa a la zona comercial.

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.