El Tarter inaugura un nou edifici de serveis a peu de pistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'estació de Grandvalira ha presentat oficialment el nou edifici de serveis, que es va estrenar poc abans del pont de la Puríssima i que ara veu la llum de forma oficial. L'edifici està situat a la sortida del telecabina del Tarter.

L'edifici, de més de 2.500 metres quadrats, s'ha construït en uns cinc mesos, un temps d'autèntic rècord i ha costat al voltant de 4 milions d´euros. Aquesta és una de les novetats de Grandvalira aquesta temporada.

El director general d'Ensisa Conrad Blanch ha explicat que la voluntat era d'"habilitar una zona funcional i moderna en un edifici que fos un referent".

L´empresa encarregada de gestionar Soldeu-el Tarter, Ensisa, compta amb aquest nou edifici que acull diferents serveis, com ara la venda de forfets. D'aquesta manera "s'aproxima i es facilita el serveu al client" assegura Blanch.

Aquest edifici s'integra perfectament en l´entorn i actua com a nexe entre el carrer i les pistes per facilitar l'accés al prop del 25% de visitants de Grandvalira que entren pel Tarter.

Informa: Pere Moline   Imatge: Meri Bellosta   Locució: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.