El TC rebutja quatre recursos d'exgestors i exdirectius de BPA per vulneració de drets

El Tribunal Constitucional no ha acceptat a tràmit quatre recursos d'empara de diversos antics gestors bancaris i directius de BPA, a més dels accionistes majoritaris per vulneració de drets.

Entre les vulneracions argumentades en els diferents textos presentats hi havia la del dret a un procés degut, a la defensa i a la presumpció d'innocència.

En un dels casos es lamentava que la batlle instructora del cas BPA hagués desglossat de la causa principal les declaracions d'Higini Cierco respecte a unes coaccions per part del govern espanyol i la policia d'aquell país, ja que es considerava que eren molt importants.

Per altra banda, la Batllia ha admès a tràmit dos recursos de titulars de comptes de BPA contra l'AREB i l'INAF per no haver acceptat una reclamació de responsabilitat administrativa.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.