El Téléthon aconsegueix material i productes per a la gent gran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'arribada de la Téléthon també ha tingut la seva petita part de solidaritat amb la donació de material i productes per a les persones grans a tots els centres que ho desitjaven. Tot el material ha estat donat gratuïtament per una associació francesa que col·labora des de fa 10 anys amb Andorra.

L'associació Handicap en liberté, establerta a França, ha aportat el seu petit gra de sorra amb motiu del Téléthon. Un dels membres de l'entitat, Jacky Huon, ha explicat que entre el material hi ha cadires de rodes manuals i elèctriques, bolquers, calcetes i altres proteccions per a la incontinència de la gent gran.

Els beneficiaris han estat els centres que atenen la gent gran, com ara: El Cedre, Clara Rabassa, l'Escola Meritxell, els comuns d'Escaldes i Sant Julià i la Residència la Salita.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.