El Tobotronc podria tornar a funcionar aquesta setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Tobotronc podria rebre el certificat per tornar a funcionar entre aquest dimecres i dijous. Avui, els tècnics que han inspeccionat el giny han marxat i ara n'han d'emetre el veredicte. Si res ho impedeix, el Tobotronc obrirà aquest divendres, 4 de desembre, a les portes del pont de la Puríssima.
Des que va tancar, el 30 d'octubre, en no superar la revisió anual, Naturlàndia ha estat treballant per resoldre les millores urgents que va indicar l'organisme d'inspecció i control TÜV Rheinland. Una de les principals era la reparació del camí d'evacuació.

El director de Naturlàndia ha explicat que no només s'ha resolt aquesta qüestió, sinó també els altres aspectes esmentats pels tècnics alemanys. Per tant, en principi, res impediria que el Tobotronc rebés el certificat que n'acredita el funcionament.

Després d'almenys dues setmanes, avui els tècnics han acabat la feina i entre aquest dimecres i dijous faran públic si el Tobotronc ha superat la revisió. Tot apunta que el resultat serà positiu i, per tant, el giny podrà obrir segons el previst, divendres 4 de desembre, per aprofitar, així, el pont de la Puríssima.

Informa: Anna Lladó Imatge: Joan A. Sarmiento
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.