El tràfic per internet s'incrementa prop d'un 60% al desembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El tràfic per internet en GB el darrer desembre s´ha incrementat un 57,4%, respecte del desembre del 2014. D´altra banda, els abonaments als serveis de telefonia mòbil i internet de banda ampla també han augmentat significativament.

El volum de tràfic per internet en GB s´ha situat en 1,66 milions, una xifra que suposa un increment del 57,6% respecte del desembre del 2014. La dada més significativa ha estat l´augment estratosfèric del tràfic nacional, amb més d´un 400% de variació respecte de desembre del 2014.

D´altra banda, els abonaments per servei aquest darrer mes han patit una lleugera recessió pel que fa a la telefonia fixa, amb una variació negativa del 4,3%. Pel que fa a la telefonia mòbil s´ha incrementat el nombre d´abonaments un 7,7% respecte de desembre del 2014, així com l´internet de banda ampla, que ha augmentat un 6,7%.

Aquestes dades força significatives mostren el gran increment de la tecnologia mòbil i el volum de dades, una xifra que any rere any acumula creixements positius, en detriment de la telefonia fixa.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.