El vi "Evolució" de Casa Auvinyà guanya la medalla de plata del concurs Bacchus
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Aquest estiu s´espera tenir enllestit el segell que reconeix l´origen dels vins d´Andorra. De moment el sector està d´enhorabona. Casa Auvinyà ha sumat un nou reconeixament als seus vins, el certamen espanyol Bacchus 2016. El monovarietal pinot noir s´ha fet amb una medalla de plata tota una sorpresa pels seus autors.
En el món de la viticultura se sol dir que hi ha negre, blanc i pinot noir, un raïm difícil de cultivar i vinificar que dóna un vi negre clar, de cos mitjà i pocs tanins. És més propi de la Borgonya però que ha trobat bon bressol a les costes orientades a ponent de Casa Auvinyà donant com a resultat l'Evolució pinot noir recentment guardonat amb la medalla de plata del concurs Bacchus 2016 en què una vuitantena d´experts entre periodistes, enòlegs i degustadors professionals es reuneixen en una cita en què passen per concurs més de 1.500 vins de 20 països d´arreu del món.
La resta són tres mesos en barrica el consens de la família per passar-lo a ampolla on hi serà nou mesos més. Els tres vins de Casa Auvinyà han estat reconeguts en diferents certamens del sector. Ara només esperen un reconeixament definitiu, la certificació d'origen.
De moment celebren l'excel·lència dels seus productes. A l'estiu esperen poder fer-ho perquè els seus vins ja no necessitaran justificar la seva procedència.
Informa: Rosa Alberch Imatges: Meri Bellosta
La resta són tres mesos en barrica el consens de la família per passar-lo a ampolla on hi serà nou mesos més. Els tres vins de Casa Auvinyà han estat reconeguts en diferents certamens del sector. Ara només esperen un reconeixament definitiu, la certificació d'origen.
De moment celebren l'excel·lència dels seus productes. A l'estiu esperen poder fer-ho perquè els seus vins ja no necessitaran justificar la seva procedència.
Informa: Rosa Alberch Imatges: Meri Bellosta