Els accionistes majoritaris de BPA no descarten accions legals en contra de la resolució de l'AREB

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els accionistes majoritaris de BPA, els germans Higini i Ramon Cierco, creuen que el pla de resolució de l´entitat que ha dictaminat l´Agència de Reestructuració i Resolució d'Entitats Bancàries (AREB) genera molts dubtes i incerteses i es reserven el dret d´adoptar mesures legals en contra. Creuen que una part de la llei és inconstitucional. També demanen una reunió urgent amb l´AREB i lamenten que l´entitat hagi rebutjat trobar-se amb ells.

Els accionistes majoritaris de BPA han lamentat la decisió de l´AREB de posar en marxa un procés que hauria de concloure amb una subhasta de l´anomenat banc bo. També lamenten que tot i haver demanat trobar-se amb l´Agència de resolució d´entitats bancàries, l´entitat no ha acceptat cap reunió amb ells. Afirmen que la nacionalització dels actius podria ser qüestionada jurídicament. A més, es reserven el dret a emprendre accions legals contra el procés de resolució tenint en compte que determinades parts de l´anomenada 'llei BPA' creuen que són anticonstitucionals.

Els germans Cierco afirmen que abans d´iniciar-se la segregació d´actius del banc i la nacionalització d´aquests s´hauria d´obrir un procés de diàleg entre l´AREB i els accionistes majoritaris per intentar trobar una sortida al conflicte. Pels accionistes majoritaris de BPA, el pla de l´AREB no fixa un full de ruta clar. Entre altres, que no s´aclareix quins criteris s´usen per triar els actius bons.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.