Els aspirants a bomber s'enfronten a dures proves físiques

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Accedir al cos de bombers no és una tasca fàcil. Ara cal cobrir tres places i per això els aspirants s'hauran d'enfrontar a proves més que exigents.
Per accedir al cos de bombers, els aspirants han de superar dures proves físiques que es divideixen en set apartats. Aquests exercicis s'avaluen sobre un total de 100 punts i se n'ha d'aconseguir un mínim de 65 per poder aprovar.Entre les activitats que han de realitzar, hi ha un circuit especial que es fa a la caserna dels bombers. Els aspirants han de baixar una barra metàl·lica, transportar dues mànegues d'aigua d'uns 15 quilos cada una, carregar una bossa de rescat pesada o moure sacs des de l'aparcament dels bombers fins al pati, entre d'altres coses. A més, d'aquesta prova específica, també n'han de fer d'altres per demostrar flexibilitat, capacitat de nedar amb rapidesa o de córrer amb el menor temps possible. També se'ls valora la força i la resistència.A banda de les proves físiques, als futursbombers se'ls fan exàmens de cultura, proves psicotècniques i mèdiques, i una entrevista professional específica.Informa: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.