Els assessors tributaris i fiscals rebutgen l'IGI reduït a les estacions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La comissió de l´IGI de l´Associació d´Assessors Tributaris i Fiscals ha rebutjat la reducció d´aquest tribut a les estacions d´esquí i creu que tampoc és bo que s´apliqui al comerç. En canvi considera que hi hauria d´haver un IGI reduït a l´hoteleria i la restauració.
Aquesta tarda s´ha reunit per primera vegada la comissió de l´IGI de l'Associació d´Assessors Tributaris i Fiscals, que presideix Miquel Calsina, portaveu de l´Associació de Comptables. Diverses conclusions han sortit d´aquesta trobada. Una de les més importants és que l´IGI bancari actualment vigent s´ha de canviar, ja que es considera que ha donat un resultat massa favorable a les entitats financeres respecte al tribut anterior, l´ISI. La comissió també s´ha mostrat contrària a la reducció de l´IGI al transport per cable. Calsina ha declarat que abans les estacions d´esquí tenien un ISI d´un 2,5% sense deduccions i ara tindran un IGI del mateix tipus i amb possibilitat de deduccions. Per tant, conclou que se´ls ha fet un regal. Finalment la comissió s´ha mostrat contrària a la reducció de l´IGI al comerç perquè no es produeix als països del nostre entorn i veu bé que s'abaixi el tipus a l´hoteleria i la restauració.Informa: Pere Moliné
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.