Els autors andorrans es donen cita a Sant Julià de Lòria per signar exemplars

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A Sant Julià de Lòria llibres i roses tenen el seu espai a la plaça Laurèdia. No han estat pocs els que han aprofitat que el sol lluïa per gaudir de la Diada. En una jornada farcida de novetats editorials andorranes, el roig de les roses ha compartit protagonisme amb els autors del país.

Aquest era l´aspecte de la plaça Laurèdia aquest matí, punt neuràlgic de la diada de Sant Jordi a la parròquia. Gent omplint la plaça aprofitant que el temps ha estat benèvol. Per a les escoles i associacions que venen roses, una bona notícia.

Lloc destacat per als escriptors del país, en un dels anys amb més novetats editorials andorranes. Menció especial per a l´artista lauredià Sergi Mas, que signava còpies del seu darrer llibre, presentat ahir. En qualsevol cas, els llibres de temàtica andorrana han estat protagonistes.

Pel que fa a les roses, les roges continuen sent les preferides. Algunes parades n´esperaven vendre fins a cent. No és d´estranyar, ja que com hem pogut veure, a Sant Julià la tradició també gaudeix de bona salut.

Amb sorpreses o sense, avui tothom gaudeix de la diada més maca de l´any.

Informa: Andrés González-Nandin Imatges: Marc Oferil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.