Els "bítels", també per a nadons

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Fundació ONCA ha organitzat aquest dissabte un concert per a un públic diferent, nadons d´entre 0 i 3 anys. Un públic en una franja d'edat poc habitual, però que ha pogut gaudir de la música d'un clàssic com els Beatles.

Els més menuts han gaudit d´un homenatge als Beatles, amb cançons de la mítica banda, a la sala del Prat del Roure, d'Escaldes-Engordany. Fins a quatre músics i una ballarina han estat els encarregats d'oferir el seu particular repertori de la banda anglesa. 

A més de la música, la proposta també ha comptat amb el suport visual i amb jocs interactius. Aquest concert ha ofert fins a tres sessions. Dues al matí i la tercera, aquesta tarda, a les cinc, totes a la sala del Prat del Roure. Les entrades eren limitades i es podien recollir mitja hora abans del concert.

Informa: R.Carcellé / J.Romero   Imatges: Robert Querol    Locució: Lourdes Prat

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.