La policia demana la col·laboració ciutadana per trobar la dona de 58 anys desapareguda

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia i els bombers fan una crida a la ciutadania per si algú hagués vist Lourdes López Varela, la dona de 58 anys que es busca des d´ahir pels volts del rec del Solà i el camí Ral de la Massana. Amb la caiguda del sol s´ha suspès la recerca fins demà al matí per poder treballar amb llum de dia. Serà la segona nit desapareguda.

És Lourdes López Varela, natural de la Corunya i resident a Escaldes- Engordany des de fa més de 30 anys. Policia i bombers fan una crida per si algú l´hagués pogut veure a la zona del rec del Solà d´Andorra la Vella o pel camí Ral de la Massana. Efectius dels dos cossos la busquen des de dimecres cap a les 21h quan la família va donar l´avís de desaparició.

Pel que fa al desplegament d'efectius, el responsable del GRIM Òscar Santos ha explicat que són "11 efectius de bombers entre gossos, immersió i GRIM. A part, també comptem amb el suport de la Policia. Hem estat buscant sense èxit pels camins des de les 22h de dimecres en una nit freda."   

La dona va sortir de casa ahir a 2/4 de 3 de la tarda per fer una passejada que feia sovint. Tenia per costum agafar l´entrada del camí en aquest punt al costat de la carretera prop de casa seva i decidia si anava en direcció a Andorra la Vella o a la Massana.

Hi ha dues qüestions que dificulten la recerca: la dona anava incomunicada i la zona de la recerca és molt boscosa: "Aquesta senyora no portava telèfon mòbil, per tant no podem conèixer la seva ubicació. És una zona que en quan surts del camí és molt boscosa i de difícil visibilitat, és per aquest motiu que estem buscant amb molt cura.  S'ha activat l'helicòpter que busca des de l'aire en les zones de difícil accés." ha declarat Santos.  

Un cop pentinada la zona i per la manca de visibilitat aquesta nit s´ha suspès la recerca fins demà al matí quan es reprendran les tasques a primera hora del matí.

Telèfons:

110 Policia

118 Bombers

 

 

Informa: Rosa Alberch/Yasmina Canedo    Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.