Els candidats de la capital assenyalen l'abstenció com el neguit principal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels grans focus d'atenció d'aquestes comunals és Andorra la Vella. Per la incertesa del resultat i pel nombre de candidatures presents, fins a quatre.

A les nou del matí puntual, i amb presses per anar a treballar a pistes, votava el primer elector a Andorra la Vella. L'ambient al Centre de Congressos s'animava a mesura que s'acostava el migdia. La primera candidata a votar ha estat la demòcrata, Conxita Marsol, que afirmava tenir bones vibracions i destacava la il·lusió de la seva candidatura.

Una estona més tard votava la cap de llista del PS, Dolors Carmona. Convençuda de poder guanyar el consolat, Carmona ha apel·lat al vot útil.

El tercer a exercir el dret a vot ha estat Jordi Minguillón, candidat de Cd'I+Liberals d'Andorra. Minguillón ha afirmat que afronta la jornada amb tranquil·litat.

El darrer a votar ha estat Delfí Roca, de Sentit Comú, que assegurava afrontar la cita d'avui sense pressió. També ha criticat que a la capital la campanya també s'hagi jugat en clau nacional.

Tots els candidats han coincidit a assenyalar l'abstenció com el neguit principal, que a la una del migdia ratllava el 32%.

Informa: Andrés González-Nandin Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.