Els carrers de la capital s'omplen de passejants pel "De copes"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una seixantena d'establiments van participar aquest dijous en la sisena edició del "De copes pel centre històric" celebrat a Andorra la Vella. El bon temps i els actes programats van fer que els carrers de la capital s'omplissin de passejants.

Des de música en directe a sortejos de vals de compres, passant per d'altres propostes més culturals com visites guiades a la Casa de la Vall. Són part de l'oferta que el centre històric d'Andorra la Vella va proposar aquest dijous als visitants que van celebrar l'esdeveniment. Es tracta d'una festa ja plenament consolidada i amb força públic, que va començar el 2013 i que des de llavors ha anat evolucionant i incloent-hi, cada cop, més participants.

"El 'De copes' quedarà ja consolidat" ha insistit la consellera de Promoció Turística i Comercial d'Andorra la Vella, Mònica Codina, que ha avançat que ara treballen en una nit de compres temàtiques per al Centre Històric a l'octubre.

Entre les novetats destacades d'aquesta sisena edició hi ha el fet que els aparcaments de la zona van ser totalment gratuïts. A més, també es va repartir un passaport que s'havia d'anar segellant als diferents establiments en cada consumició, i que permetia entrar al sorteig o bé d'un val de compres de fins a 400 euros, o bé en descomptes per al termolúdic.

Informa: Judit Pedrós     Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.