Els comerciants del centre històric demanen millorar la senyalització i desviar el trànsit de turistes per Santa Coloma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més senyalització, desviar el trànsit de turistes per Santa Coloma i donar més visibilitat al centre històric des de la Margineda i el pont de la Rotonda. Són algunes de les accions que avui ha destacat Víctor Martín, nou president de l´Associació del Centre Històric, al programa d'RNA "Ara i aquí".

Martín diu que el tancament de Meritxell, com s'ha fet, no els afavoreix gaire. S'ha mostrat a favor que "sigui més per a vianants", que s'ampliïn les voreres i es connecti la part alta de l'avinguda amb el centre històric, però demana que es faci "amb cap".

També demana canvis a la rotonda de la Margineda, el disseny de la qual no convida a entrar a la població. Assegura que "l'afluència ha de venir de Santa Coloma i per això és tan necessari la modificació de la rotonda". En aquest sentit, els comerciants demanaran que se senyalitzi millor el centre històric des de diversos punts de l´entrada a Andorra la Vella i destacar els atractius culturals i patrimonials que allà s´hi troben.

També ha dit que es vol seguir treballant amb festes temàtiques com el Vine de Copes i no s'oposen a un tancament de Meritxell però de manera planificada.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Cristina Jubete

Contingut relacionat:

L'entrevista completa a Víctor Martín a l'Ara i Aquí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.