Els comerciants reclamen al Govern una estratègia per reactivar el sector

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comerç d´alimentació no travessa el millor moment. Segons la FACA aquest sector, a diferència d´altres, no ha notat cap repunt de reactivació. A més, assegura que els primers mesos de l´any han estat molt dolents pel que fa a la facturació. L´entitat reclama al Govern que aclareixi quina estratègia vol aplicar per a la millora del comerç.

La FACA demana més concreció al Govern. L´entitat es manté a l´espera de reunir-se amb el nou ministre de Comerç, per esbrinar quina serà l'estratègia de Govern en el futur per tal d´ajudar el sector comercial, que en general pateix molt per la crisi. A més, consideren que el nou ministre hauria de definir quin és el paper que li atorga a les associacions professionals del sector. I és que els empresaris volen tenir veu en temes que vagin més enllà de les promocions externes, com ara en l'elaboració de les futures lleis que els afectin.

Alguns sectors com l´alimentació han tingut un inici d´any molt dolent, segons Antoni Miralles. El portaveu de la FACA assegura que aquests comerços es nodreixen bàsicament del consumidor intern i per tant noten més la pèrdua de poder adquisitiu dels clients.

La FACA considera que des del sector s´ha demostrat predisposició per engegar nous projectes, com ho demostra el fet que les associacions que la integren continuen funcionant. Tot i això, es troben en una situació de suspensió d´activitats fins que Govern determini quin tipus d´interlocutors vol amb el sector comercial.

Informa: J.A. Sarmiento Locució: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.