Els electors avalen la gestió de David Baró i Raül Farré a la Massana amb un suport del 77,5%

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Poques sorpreses a la Massana. L'actual partit de la majoria, Ciutadans Compromesos, ha revalidat la victòria i per tant la parròquia massanenca no canviarà de cònsols. Això sí, la minoria passa de tenir tres consellers a quedar-se amb un de sol.

Eufòria a la seu de Ciutadans Compromesos, a la plaça de les Fontetes, ahir al vespre. No tant per aconseguir la victòria, com ja va passar ara fa quatre anys, sinó per fer-ho amb una gran diferència de vots: 1.330 per la llista continuista, 385 per la dels Demòcrates.

Baró s'ha mostrat molt satisfet pels resultats aconseguits i per la confiança que els electors han fet a les seves propostes. També ha volgut estrendre la mà a l'altre candidat a cònsol major per tal de treballar conjuntament per la parròquia."Estic convençut que podrem fer un bon treball", ha dit sobre el futur cap de l'oposició.

Els Demòcrates, amb una llista encapçalada per l'exministre de Cultura Albert Esteve, han aconseguit un 22% dels vots i, per tant, només han aconseguit un conseller. El candidat ha acceptat la derrota i s'ha ofert, també, a treballar en equip amb la nova corporació. "Les coses que afavoreixin la Massana i el país tindran la nostra col·laboració", ha declarat.

En total, a la Massana hi han votat 1.891 persones, fet que representa un 68% del cens de la parròquia. Entre personalitats que hi han exercitat el dret a vot, s'hi ha pogut veure l'excap de Govern Marc Forné, l'exsíndic general Joan Gabriel, diversos consellers generals i també algun esportista reconegut. El que és cert és que la participació ha estat, també a la Massana, més baixa que ara fa quatre anys: s'ha quedat al 68,93%, cinc punts menys que el 2011.

Informa: Judit Pedrós   Imatge: A.Cristòfol/M.Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.