Els grups parlamentaris volen que s'investigui a fons l'afer d'Aigua d'Arinsal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els grups parlamentaris han valorat la gestió de l'afer d'Aigua d'Arinsal. Pels demòcrates, ara toca esbrinar la responsabilitat de l'empresa privada. SDP i PS apunten que no s'ha investigat prou el que ha pogut provocar l'incident i pels liberals és prioritari saber què ha passat.

 

El conseller general demòcrata Carles Jordana ha recordat que l'Administració ja ha actuat i que "ara s'ha de determinar la responsabilitat de l'empresa privada" per determinar si es podria haver previst.

L'oposició, però, demana més responsabilitats. La socialdemòcrata Rosa Gili creu que a l'hivern hi ha hagut "altres indicis que ens podrien haver portat a pensar que hi havia hagut algun problema amb l'aigua". Per exemple, un grup de joves estudiants d'Arinsal que va patir un brot de gastroenteritis sense que s'associés a l'afer de l'aigua.

La consellera general liberal Judith Pallarés creu que s'hauria d'esbrinar "què va passar perquè no es pot quedar així".

I el president suplent del grup mixt i conseller general d'SDP, Víctor Naudi, considera que "no s'estan explicant les coses tal com han succeït".

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.