Els impulsors de la banca cooperativa demanen al Consell General que aturi la resolució de BPA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els impulsors de la cooperativa Raiffeisen.ad demanen als consellers generals que actuïn i aturin el procés de resolució de BPA. Per aquest motiu, avui han lliurat la documentació de què disposen als grups parlamentaris i ho han fet abans de la compareixença dimecres de l'AREB davant la comissió especial. Creuen que s'ha iniciat un camí sense sortida que comportarà un dany irreversible.

Els representants de la cooperativa Raffeisen.ad han lliurat als grups parlamentaris la documentació de què disposen per alertar de la situació que generarà el procés que s'ha emprat amb BPA. Asseguren que es tracta d'un "disbarat" que conduirà a una pèrdua de valor irreversible i denuncien que s'està iniciant un camí sense sortida. Eusebi Nomen afirma que "és fruit d'una única preocupació: les eleccions comunals". "Volen traslladar el problema a després de les eleccions. Al novembre començarà el procés de subhasta de Vall Banc i la venda dels actius es farà al entre gener i febrer després de les eleccions"

Nomen assegura que disposen d'algunes dades, com ara que només un 5% dels comptes del BPA podrien tenir problemes. L'impulsor del banc cooperatiu opina que finalment serà el contribuent qui assumirà les pèrdues del procés. "Els consellers generals són els representants dels ciutadans i aquí molts ciutadans prendran mal i han d'actuar, és com funciona el sistema democràtic", ha sentenciat.

De nou, asseguren no entendre per què es descarta l'opció que proposa la cooperativa i reiteren que no s'han presentat a la subhasta d'adquisió de Vall Banc.

Informa: Ana Alamán Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.