Els infants d'Escaldes-Engordany podran triar a la carta les activitats de Pasqua

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dilluns s'ha obert el termini d'inscripcions per a les activitats infantils de Pasqua a Escaldes-Engordany. El comú ha preparat novetats, com ara activitats mediambientals per conèixer la fauna i la flora, un taller intergeneracional o un altre dedicat al tèxtils. Diversos clubs esportius col·laboraran en l'organització.

Les activitats, obertes a infants i joves de 6 a 14 anys, es dividiran en dos torns: del 21 al 24 de març, i del 20 de març a l'1 d'abril. Enguany, amb un preu que varia en funció de les escollides.

Enguany els nens poden triar a la carta les activitats, siguin esportives o d'esbarjo a la carta i "pagar en funció del que esculli", ha explicat el conseller d'esports del comú, Joan Vilanova. Bàsquet, natació sincronitzada, vòlei futbol, skate o hip hop, karate i tennis són algunes de les propostes. Però també n'hi ha altres, com ara tallers intergeneracionals amb la gent gran o mediambientals a través dels quals es pot descobrir la fauna i la flora.

Les inscripcions estan obertes des d'avui per als nens de la parròquia i a partir del dia 3 per a tothom. El comú espera entre 120 i 130 nens per torn. També s'han reservat places per a famílies amb pocs recursos. Les inscripcions es poden fer al Prat Gran. Hiha a més un servei de ludoteca, fins a dos quarts de nou de la nit, per a les famílies que ho necessitin.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Marc Oferil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.