Els Intèrprets de Casa protagonitzen un nou concert del Yepes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Festival Narciso Yepes s'ha traslladat avui a l'església parroquial d'Ordino per acollir la formació de cambra Els Intèrprets de Casa. En format de quintet i de trio, els artistes del país han ofert un programa variat i ric, amb obres de Mozart i Milhaud.
Dues parts molt diferenciades per a un concert que posa a l'escenari els músics de casa: Alexandre Arajol, Francesc Planella, Elias Porter, Jordi Claret, Calres Pertagaz i Míriam Manubens. Professionals que estan també vinculats al món de la docència i que són, per tant, un exemple a seguir per a la canalla.

Pel que fa al programa, el concert s'ha iniciat amb el quintet amb clarinet en la major, K581: una de les millors obres del repertori per a clarinet de Mozart i molt popular per les seves melodies líriques. Una peça, però, que va ser molt especial per la sonoritat particular de l'instrument d'aquella època.

La segona part del programa s'ha tancat amb la suite per a violí, clarinet i piano, Opus 157b, de Milhaud. Una composició que transforma en música els diversos estats d'ànim del compositor.

Informa: Rubén Carcellé Imatges: Jordi Seabra
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.