Els Joglars porten la insensatesa humana a l'escenari del Teatre Comunal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Teatre Comunal ha acollit aquest dijous a la nit una proposta d´Els Joglars. Es tracta d'una interpretació lliure del clàssic "El coloquio de los perros", de Cervantes.

El Teatre Comunal ha registrat una bona entrada, d´un públic expectant per assistir a una lectura diferent del clàssic de Cervantes.Davant l´actitud dels humans, els gossos segueixen el seu camí per vies secundàries, tot i que no perden el sentit comú. Han passat 400 anys des que Cervantes va escriure l'obra, que atorgava el do de parla a dos gossos, Cipión i Berganza, perplexos per la insensatesa dels humans.

Amb "El coloquio de los perros", Els Joglars han tornat a posar en escena un nou muntatge despres de set anys, que era el primer de la companyia dirigit per Ramon Fotserè, actor principal de la companyia durant 30 anys, un cop Albert Boadella va decidir emigrar a Madrid.

L´obra, una interpretació lliure, arribava a Andorra precedida de polèmica, sobretot pels més puristes, que acusaven Els Joglars de fer una mena de "Cervanticidi". “El coloquio de los perros” s'ha programat amb la col·laboració de l´Ambaixada espanyola.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.