Els Liberals acusen els cònsols d'Encamp de manca de respecte a la intel·ligència de la gent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La pujada de sous dels cònsols d'Encamp continua generant polèmica. Després que ahir la majoria taronja al comú fes pública la decisió de destinar la tretzena paga a serveis en benefici de la parròquia, avui els liberals han carregat durament contra els cònsols, acusant-los de no tenir respecte a la intel·ligència de la gent.

En el comunicat, els liberals recorden que la successió dels fets posteriors a la pujada de sous ha generat una pluja de comentaris d'indignació a les xarxes socials. Acusen la majoria comunal, i en especial el cònsol major, de patir una miopia política per aprovar una decisió que segons els liberals anava destinada a obtenir un increment del lucre personal.

A més consideren que la rectificació posterior, de cedir la tretzena paga per a millores a la parròquia, és fruit de la citada pressió popular, ja sigui per la indignació dels ciutadans o bé per la més que probable ordre de rectificació de més amunt.

Consideren que augmentar-se el salari com a primera acció de govern és un acte totalment reprovable que es dóna en un moment en què la població ho està passant malament.

La polèmica va més enllà, ja que un grup de ciutadans d´Encamp està organitzant, a través de les xarxes socials, una protesta contra la pujada dels sous dels cònsols que tindrà lloc demà durant la celebració de l'escudella de Sant Antoni.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.