Els liberals esperen poder fer aportacions al pacte d'Estat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els liberals han reiterat que estan a l'espera de l´informe dels seus assessors sobre l'impacte d'un acord d'associació amb la UE per decidir si s'adhereixen al pacte d'Estat que impulsa l'executiu. També han informat que a Canillo podrien comptar aviat amb un comitè parroquial.

Membres de l'executiva, el grup parlamentari i electes comunals liberals han fet un seminari de treball, on s'han debatut diverses qüestions, com el pacte d'Estat amb la UE. De moment, no hi ha novetats. El secretari general del partit, Amadeu Rossell, afirma que decidiran la seva posició quan rebin els informes sobre l'impacte d'un acord d'associació que han demanat: "En base al què rebem segur que voldrem fer algun tipus d'aportació. Si el document està completament tancat i no podem aportar res, potser sí que no ens adherim al pacte d'Estat. Això és una evidència. A data d'avui, esperem el famós informe per decidir si podem aportar alguna cosa i si serem benvinguts".

També han informat que estan intentant crear un comitè parroquial a Canillo. Rossell creu que "és factible, però poc a poc i amb bona lletra", afegeix amb prudència. Explica que "volen veure com evoluciona el partit i demanen el seu temps, que els hi podem deixar perfectament perquè decideixin el millor possible".

Actualment, els liberals tenen uns 130 afiliats, xifra que suposa que han crescut un 20% en els darrers mesos.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.