Els liberals lamenten que Salut hagi anul·lat la visita del partit al Cedre i DA els acusa de manipulació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els liberals han lamentat que el ministre de Salut no els hagi permès visitar el centre sociosanitari el Cedre. Una visita que havia de servir per poder fer les esmenes pertinents per corregir mancances. Les queixes ja han tingut resposta des de DA, que acusa els liberals de manipulació i buscar protagonisme perquè en cap cas se´ls ha prohibit la visita.

Els consellers liberals han reiterat el desig de visitar les instal·lacions del Cedre i han explicat que el motiu de voler veure-les in situ era precisament conèixer-ne les mancances i poder-les corregir per esmena al pressupost: "Ja vam dotar el Cedre de 350.000 euros suplementaris però no sabíem si era suficient o no, per això volíem visitar el centre" ha explicat Carine Montané. La consellera liberal també ha deixat clar que seguiran insistint a poder-lo visitar perquè creuen que hi tenen dret.

Per la seva banda, el conseller de DA i president de la comissió de Sanitat i Medi Ambient, Carles Jordana, acusa els liberals de manipulació. Assegura que el ministre no els ha negat la visita, sinó que només els ha mostrat la seva disconformitat per com volien fer-ho, en considerar que podria causar molèsties. En aquest sentit, Jordana creu que les visites s'haurien de concertar a través de la comissió legislativa i que és allà on els liberals ho haurien d´haver plantejat. És per això que els acusa de buscar protagonisme i de no adonar-se que fa sis anys que no són al Govern.

Informa: Andrés González-Nandín   Locució: Anna Pifarré

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.