Els Liberals seguiran estudiant fer una moció de censura tot i la dimissió d'Alcobé

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els Liberals seguiran estudiant fer una moció de censura tot i la dimissió de Jordi Alcobé. Consideren que la marxa del ja exministre confirma la situació de crisi del Govern, però deixen clar que encara ho estan valorant i que, en cas de presentar-la, no es faria de forma immediata.

La marxa d'Alcobé no tindrà cap afectació en la possibilitat de presentar o no una moció de censura contra el cap de Govern. Així ho asseguren des del grup parlamentari liberal que, això sí, considera que la renúncia del ja exministre és un nou capítol d´una situació de crisi governamental. Els consellers es limiten a insistir que compliran amb la demanda del partit i analitzaran la possibilitat de presentar-la. En cas afirmatiu no es faria de forma immediata, atès l´intens calendari d´activitat parlamentària de les setmanes vinents.

Per la seva banda SDP no es tanca a la possibilitat de donar suport a una hipotètica moció de censura en un futur. Tot i que acusen l'Executiu de danyar la imatge del país i crear inseguretat jurídica, consideren que redreçar la situació està en mans d' Antoni Martí.

Per la seva part des de DA es mostren convençuts que una hipotètica moció de censura no prosperaria. De fet, insten els liberals a aclarir si finalment la presentaran o no.

Els Liberals han deixat clar en diverses ocasions que no descarten cap dels instruments que permet el reglament del Consell per fer oposició.

Informa: Joan Antoni Sarmiento Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.