Els Liberals volen trencar la imatge conservadora amb què se'ls associa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Liberalisme i progressisme és el títol de la primera de les jornades formatives que organitzen enguany els joves liberals. La ponent ha estat la consellera Judith Pallarés, que ha assegurat que no és correcta l'associació del Partit Liberal d'Andorra amb el conservadorisme, ja que és molt més. La següent xerrada, que es durà a terme la setmana vinent, anirà a càrrec de l'exministra de Salut Rosa Ferrer.

El liberalisme i el progressisme no són conceptes antagònics, segons la consellera general Judith Pallarés, que ha reconegut que el Partit Liberal encara està força associat, a Andorra, a una imatge "més conservadora". Segons Pallarés, la realitat d'aquesta formació és més complexa i, també, progressista. Creu que la confusió es crea perquè no existeixen referències similars a Espanya ni a França. Defineix la ideologia de la formació com "ni d'esquerres ni de dretes, som de centre". Un partit "que manté una ideologia originada després de la Segona Guerra Mundial que s'ha anat transformant i que està d'actualitat a Europa".

Aquesta ha estat la idea principal de la xerrada que ha impartit a una desena de joves liberals. L'objectiu d'aquesta secció del partit, segons el vicepresident dels Joves Liberals, Joel Sala, és atraure més gent amb iniciatives com aquesta "perquè molts joves no volen involucrar-se".

El dijous de la setmana vinent, l'extitular de la cartera de Salut, Benestar Social i Ocupació Rosa Ferrer serà qui impartirà una xerrada als joves liberals. Parlarà sobre el funcionament dels comuns, en el que constituirà la seva primera aparició pública després que deixés el càrrec.

Informa: Pere Moliné Imatge: Jordi Seabra Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.