Els metges només podran estar convencionats a la CASS fins als 75 anys

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministeri de Salut i la CASS endureixen els requisits per als metges que vulguin estar convencionats. Una convenció que amb el nou reglament finalitzarà quan els metges tinguin 75 anys. Si aquests volen seguir exercint al país, doncs, ho hauran de fer de manera privada.
Pel que fa als requisits, fins ara els metges només havien d´acreditar la titulació; amb el nou reglament, també hauran d'acreditar que no han estat sancionats per cap Col·legi de Metges amb anterioritat, així com tampoc han estat inhabilitats. Si un cop acreditats, els metges són inhabilitats o condemnats per un delicte dolós relacionat amb la professió, també se´ls podrà revocar l'acreditació. Per altra banda, s'exigirà una formació continuada als professionals.

El secretari d'Estat de Salut, Joan Anton León, ha assegurat que "s'ha parlat amb el col·lectiu mèdic i, com no pot ser de cap altra manera, en ser qüestions que afavoriran la qualitat del sistema, són els primers afavorits i han vist amb bons ulls el reglament".

Informa: Laia Ferré Marot
Imatges: Cristina Jubete / Vicente Bellot
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.