Els optometristes consideren que el mal ús de dispositius electrònics pot provocar problemes de visió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Hi ha grups d'experts, entre ells, el Col·legi d'Optometristes de València, que apunten que el mal ús de tauletes electròniques o altres dispositius pot provocar problemes de visió i, al seu torn, desencadenar el fracàs escolar.
Això passa en casos concrets i fent-ne un mal ús. Mesures com evitar reflexos a la pantalla, fer descansar els ulls i treballar a un espai ben il·luminat són els aliats perfectes per integrar sense problemes les noves tecnologies a la vida quotidiana.“Les tecnologies ben utilitzades no han de suposar un problema. El què passa és que a vegades hi passem massa hores o no fem ús de les normes d'higiene visual”, explica Lucila To, òptica optometrista.Sobre l'ús de les noves tecnologies a les escoles, To afirma que encara ha de passar molt temps per veure quina incidència té en general i si genera algun símptoma.Informa: Agustí Mas Imatge: Cristina Jubete/Marta Paixà
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.