Els padrins de la Massana recullen els fruits del treball als horts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els padrins de la Massana han posat avui punt final al a temporada d'horts socials amb un esmorzar amb productes que hi han conreat. Enguany hi han participat més d'una vintena de padrins, una xifra similar a la de l'any anterior.

Acaba la temporada dels horts socials i els padrins aprofiten per provar alguns dels productes que hi han fet créixer els últims mesos. Tot i que la collita d'aquest estiu no ha estat tan bona com la de l'any passat, els que hi han plantat hortalisses i verdures asseguren que estan contents.

El fet de fer un hort els agrada no només pels fruits que hi aconsegueixen, sinó també per l'estona que hi dediquen. "M'agrada treballar la terra i continuaré treballant-la mentre pugui", deia una de les hortalanes. Altres destacaven que el fet de conrear-ho per ells mateixos "és molt saludable" perquè no fan servir productes químics ni insecticides.

Des de fa temps, a banda dels horts de Sispony, el comú també ofereix la possibilitat de conrear-ne uns altres a la Massana. D'aquesta manera, es posen a disposició fins a 25 parcel·les: tres es reserven per als nens de les escoles i 22 per als hortalans. La majoria de padrins que hi participen són repetidors i fins i tot, a causa de l'alta demanda, alguns han compartit espai. La continuïtat dels horts socials està assegurada.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.