Els Pets omplen l'Auditori Nacional en la inauguració del Festival Narciso Yepes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup català Els Pets va inaugurar ahir la 33a temporada del Festival Narciso Yepes, en un auditori Nacional ple de gom a gom . Un concert força diferent dels que acostumen a fer, amb més cançons pausades i amb l'acompanyament d'una secció de corda i vent.
Els de Constantí no fallen, i un cop més van arrossegar el públic de valent en la seva actuació d'ahir al vespre. Els Pets van pujar a l'escenari de l'Auditori Nacional amb Trespuntzero, una proposta que fa un recorregut pels 30 anys d'èxits de la formació. Això sí, el repertori escollit i l'acompanyament de la Gran Orquestra Petita van fer de la d'anit una actuació oposada a les habituals, amb un ritme molt més lent.

Amb temes tan coneguts com Agost, Dissabte, sempre posteriors a l'àlbum "Respira", del 2001, o amb la conegudíssima Bon Dia, que no pot fallar mai, la banda tarragonina va demostrar que després de tants anys encara són capaços d'emocionar el públic. L'actuació d'ahir va servir d'inici de temporada del Festival Narciso Yepes, que arriba a l'edició número 33 i que continuarà demà amb una obra per a tota la família.

Informa: Judit Pedrós Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.