Els plats més típics per Nadal no falten a taula

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Per Nadal, a taula no hi faltarà l´escudella, els rostits i productes típics de les festes que fa que mengem més del compte al voltant d´àpats que s´allarguen. Sembla que, per primer cop, s´ha deixat enrere l´angoixa de la crisi. Això sí, sovint aquests menjars passen factura a nivell de pes.

Foie, salmó salvatge, ostres o formatges... Són alguns dels productes més demanats per als àpats d´aquestes festes.

Però a les taules avui tampoc hi falten els productes cuinats a foc lent, com la sopa de galets, l'escudella, la carn d'olla i el pollastre o el capó farcit.

I per postres digestius com la pinya o torró i tronc de Nadal per als més llaminers.

De mica en mica sembla que hem oblidat els temps de crisi i que comprem amb més alegria. I l´alegria sovint es tradueix en uns quilets de més.

Nadal i Cap d´Any són dues dates de gran consum de productes calòrics, així que controlar les racions, la ingesta d´alcohol i fer una passejada després dels àpats pot ajudar-nos a superar les festes amb nota.

Informa: Rosa Alberch Locució: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.