Els productes agrícoles i artesans del país es promocionen

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Illa Carlemany acull des d'aquesta tarda la segona mostra de productes agrícoles i artesans d´Andorra. L'exposició arriba després de la bona acollida de la mostra del març i gràcies a la bon balanç que en van fer els productors.

A les 7 de la tarda la ministra d'Agricultura ha inaugurat la mostra, que en aquesta segona edició inclou fins a 8 productors artesans. Tot i que la primera exposició es va fer al març, ara s'ha decidit traslladar-la a la tardor per tal d'aprofitar millor els aliments que s'ofereixen a les parades. I és que tal i com ha indicat la ministra d'agricultura Sílvia Calvó "el producte local té aquest problema d'estacionalitat i per tant ara és un bon moment per a trobar moltes varietats de productes."

Els elaboradors, molts dels quals repeteixen, asseguren que la fira els permet donar-se a conèixer entre el públic andorrà i forà. De fet, s'ubica a la planta baixa de l'Illa Carlemany, un lloc de pas estratègic, sobretot els caps de setmana. El responsable màrqueting Illa Carlemany, Andreu Invernón s'ha mostrat satisfet amb l'esdeveniment:  "Ens van demanar realitzar una segona edició i nosaltres estem encantats."

La intenció del departament d'Agricultura és repetir la proposta, com a mínim, una vegada a l'any. Aquesta segona mostra d'artesans andorrans restarà oberta demà dissabte a partir de les 10 del matí i diumenge fins a les 2.

Informa: Judit Pedrós    Imatge: Lluís Calvo    Locució: Rubén Carcellé


Informa: Judit Pedrós Imatge: Lluís Calvo Locució: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.