Els productes artesans del Principat tornen a l'Illa Carlemany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El centre comercial Illa Carlemany acull aquest cap de setmana la 2a mostra de productors artesans. Molts dels que hi participen són repetidors, i és que consideren que exposar-s'hi els ajuda a donar-se a conèixer i a potenciar les vendes.
Fins a 8 expositors ensenyen als qui es passegen pel centre comercial mostres dels seus productes artesans. S'hi pot trobar des de cerveses o licors com la ratassia, a ous ecològics, melmelades o plats preparats típics del Pirineu. La primera fira, que es va fer al març, va servir per tantejar el terreny i comprovar que, efectivament, les vendes augmentaven després. És per això que molts són repetidors.

La intenció del Ministeri d'Agricultura és repetir la mostra un cop a l'any com a mínim, preferentment a la tardor per poder gaudir del màxim d'expositors possibles. En aquesta segona edició hi són presents les cerveses Alpha i Boris, la Ratassia de la Carmeta, les melmelades de Casa Gendret, els productes de Cas Folch, els ous bio de Can Sona, els plats del Rebost del Padrí i els xarops de Nectum. Tot, fins demà a les 2 de la tarda.

Informa: Judit Pedrós Imatges: Lluís Calvo Locució: Xavi Bonet
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.